vineri, 19 noiembrie 2010

Cunoaste azi Galatiul de ieri...

Later edit:

Desi au fost multe manifestari in ultima vreme legate de istoria Gaaltiului, a fost pentru prima data, cand, printr-o imprejurare fericita, am putut participa si eu. Am ajuns ceva mai tarziu si am plecat inainte de terminare dar oamenii pe care i-am urmarit, pasionati de ceea ce fac, m-au impresionat.

Cei care au vorbit despre Galatiul de azi, despre Galatiul de acum 200 de ani, despre prima atestarea a Galatiului..etc, au fost:

 • profesorul George Enache - catedra de Istorie al Facultății de istorie din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați
 • profesorul Costică Ardeleanu - catedra de Istorie al Facultății de istorie din cadrul Universității Dunărea de Jos Galați
 • directorului Muzeului de Istorie din Galați, domnul Cristian Dragoș CĂLDĂRARU.

Toti pasionati, toti buni oratori si cunoscatori, D-l Enache mai jovial...

Oricum felicitari organizatorilor pentru eveniment si felicitari de studetilor pentru implicare! Sala a fost plina. Eu am stat in picioare...

Clubul Studentilor Basarabeni si Bucovineni "Stefan cel Mare si Sfant" din cadrul Ligii Studentilor din Galati, organizeaza maine, 20.11.2010, simpoziomul "Cunoaste azi Galatiul de ieri". Evenimentul va avea loc la Casa Cuza-Voda, incapand cu orele 12.00.

Sursa: facebook

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere