vineri, 6 august 2010

Casa, Str Basarabiei (fosta 6 martie 1945) nr. 11...

Casa nu este spectaculoasa din punct de vedere al arhitecturii, dar se vede ca-i lipsesc unele elemente decorative ce au facut-o deosebita la un moment dat. Se gaseste pe Str. Basarabiei (fosta 6 martie 1945), la numarul 11.
Actualul proprietar a mai inlocuit una/doua ferestre dar nu cred ca imobilul de mai sus isi va mai recapata frumuseatea de altadata (nu pare ca proprietarul si-ar permite acest lucru).

Alte poze:



8 comentarii:

  1. Toate fostele operele de arta sunt locuite de tigani :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,eu sunt Madalin,imi place siteul tau,articolele si fotografiile publicate sunt bune,in general imi place sa vizitez siteuri si bloguri ca sa vad cum gindesc si ce opinii au alte persoane,eu sunt din Nehoiu ,Nehoiu e un frumos orasel din Judetul Buzau, Daca vrei intra aici si vei gasi un blog cu recopilari de Asasini in serie,e foarte incitant ,chiar daca e in alta limba are traductor incorporat.Daca vrei sa iti promovezi blogul,inscrie-l in acest Directorio web SEO , este un director web gratuit,oricum vreau sa iti recomand un blog interesant si un forum gratuit unde,la fel,iti poti prezenta blogul si in general poate fi o solutie buna pentru a primi vizitatori. Salutari din Madrid

    RăspundețiȘtergere
  3. buna!abia astazi am descoperit acest minunat blog.de multi ani tot trecand pe langa casele acestea extraordinare din orasul nostru tot sper ca cineva cu mult mai mult putere de decizie decat mn sau noi, sa faca ceva pentru imaginea orasului nostru,tot visez k or sa restaureze si ei toate casele astea.din tot sufletul te felicit pentru ceea ce ce faci,iti urez mult succes si poate reusesti sa afli cat mai multe informatii despre toate aceste case fiindca vreau ca si copii mei,peste ani sa poate vedea orasul nostru de altadata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoase case si frumos blog. Va urmaresc si va admir. Cand vreau sa ma relaxez va caut! Din pacate oameni educati si cu simtul frumosului nu mai sunt. Eu trec zilnic pe langa blocul din str. Serei colt cu Chicus, cei de la parter si-au facut balcon-"bucatarie de vara" galben murdar, geamuri de penitenciar cu zabrele oribile. Ma dor ochii, musca spatiul verde si linistea noastra.Unde sunt edilii, arhitectul sef? De ce trebuie sa suportam lipsa de educatie, absenta bunului simt? Daca ai bani este suficient sa locuiesti printre oameni?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru a renova o casă, pentru a o repara sau consolida... ei ha... e nevoie de eforturi financiare uriaşe. Cine şi-ar permite un asemenea lux? Mai bine-ţi construieşti una nouă... Cred că te ajunge mai ieftin, părerea mea..

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca in aceasta cladire a fost un Consulatul elvetian.
    Cititi comentariile de aici; https://www.facebook.com/photo.php?fbid=428085003981520&set=o.204598859555726&type=3&theater

    RăspundețiȘtergere