marți, 30 martie 2010

Casa, Str. Tecuci nr. 132...

Am reusit...in sfarsit! Si-anume, fotografierea acestei case, de pe Str. Tecuci nr. 132. De fiecare data cand treceam prin fata ei nu reuseam sa scot aparatul din geanta. Actualii chiriasi stau mai mult prin fata casei si n-am vrut sa ma fugareasca pe-acolo...

Casa si-a pierdut elementele ce-i dadeau o identitate. Se vede cum a fost inlaturata placa de pe acoperis (fatada dinspre strada), pe care era scris (probabil) numele primului proprietar.
La fel si ce era pe stalpul de la intrarea in curte...

Numai zic de cum arata casa acum...Jale!

Alte poze:





4 comentarii:

  1. pai binentes ca arata in halul asta daca primaria a bagat dupa anul 1995 doua familii de romi care sau inmultit mai cava ca iepurii si nu prea munceste nimeni de la ei.am vazut ca au astupat un geam cu caramizi ,ca au cam 5-6 catei ce sunt uneori periculosi .

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place combinatia de roz bonbon cu verde oliv :)

    RăspundețiȘtergere
  3. In aceasta casa a fost autogara veche din Galaţi prin anii '60. Eu am invatat la Scoala generala 14, de pe Movilei si veneam des prin zona. Am avut un prieten care statea in aceasta casa cu chirie la stat. Ţin minte ca avea un beci imens cu ramificaţii spre Piata (Parcul) Libertatii si spre strada Tecuci, care era partial surpat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Numai una? Eu nu sunt din Galati. Locuiesc aici de 3 ani si jumatate (s-a mutat sotul cu serviciul). Aproape toate casele sunt vai de ele. Locuiesc intrun bloc cu apartamente "proprietate". Vecinii, desi nu sunt saracani, nu vor sa plateasca femeie de servici pe scara si nici nu fac ei curat. La asa edili, asa locuitori ... Pacat. Ar putea fi un oras frumos, o locatie turistica care sa aduca bani si locuri de munca, dar ... Atata timp cat se face totul politic si impart "ciolanul" doar intre ei, atata timp cat populatia nu se revolta si nu are educatie civica, in loc de progres va fi doar mizerie.

    RăspundețiȘtergere